home

Uw mening telt

Wij vinden het belangrijk om te horen wat u van ons vindt. Wij vragen er af en toe naar tijdens de behandeling. En natuurlijk kunt u ons ook ongevraagd uw mening te geven.
Wij vinden dit belangrijk. Want wie kan ons nu beter advies geven hoe het beter kan dan ouders of verzorgers van cliënten zelf. Die kennen hun kind en hun gezin het beste en weten vaak ook het beste welke hulp werkt.
 

ParlanPanel peilt meningen over De Praktijk

Als uw zoon of dochter cliënt van De Prakijk is, kunt u lid worden van het ParlanPanel. Een paar keer per jaar sturen wij dan een korte online vragenlijst toe over een bepaald thema. Voorbeelden zijn o.a. bereikbaarheid, cliëntenparticipatie en opvoeding.

Op www.parlanpanel.nl staat meer informatie over aanmelden en resultaten van vorige peilingen.

Onder de ParlanPanelleden die een vragenlijst invullen verloten wij per keer 3 HEMA-bonnen van EUR 10.
 

In de cliëntenraad denkt u met ons mee

De Praktijk is sinds 2015 een onderdeel van Parlan Jeugdhulp. Veel beleidsmatige zaken worden centraal geregeld. In de cliëntenraad denken ouders en jongeren mee over de manier waarop de hulp bij Parlan en dus ook De Praktijk georganiseerd is. De cliëntenraad vergadert een aantal keer per jaar.

De cliëntenraad kan op eigen initiatief onderwerpen bespreken die belangrijk zijn voor cliënten; bijvoorbeeld de kwaliteit van onze hulpverlening, veiligheid of privacy.
Omgekeerd brengt Parlan beleidsmatige of organisatorische ontwikkelingen ter sprake. De cliëntenraad heeft het recht hierover advies te geven.
Zo heeft de cliëntenraad invloed op de kwaliteit en effectiviteit van de zorg van De Praktijk

Wilt u meedenken over hoe het gaat met De Praktijk? Heeft u ideeën over wat beter kan? Of wilt u meer weten over de cliëntenraad? Vul dan onderstaand formulier in.

 
 
 

Onderdeel van

Parlan

Adresgegevens

Amperestraat 2-6
1817 DE  Alkmaar
088 124 00 00
Mail De Praktijk

Volg ons