home

Veel gestelde vragen over werken als GZ-psycholoog bij De Praktijk

 
Kandidaten die als GZ-psycholoog bij De Praktijk aan de slag willen, stellen ons veel praktische vragen. De antwoorden op de meest gestelde vragen staan hieronder.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Vita Cosse.
• Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Je hebt een gesprek op locatie (jij kiest zelf jouw standplaats) met een manager en een inhoudelijke collega. Zoals een systeemtherapeut, een psycholoog of een psychomotorisch therapeut. Daarna vragen we je om in gesprek te gaan met een regiebehandelaar en een andere collega uit 'jouw' team. Als deze gesprekken van beide kanten positief zijn gevonden, plannen we het arbeidsvoorwaardengesprek in.

• Hoe word ik ingewerkt?

Je wordt volgens een (op maat) gemaakt inwerkprogramma ingewerkt. Dit inwerkprogramma ligt op jouw eerste werkdag klaar.

• Welke doorgroeimogelijkheden heb ik?

De Praktijk ondersteunt het volgen van cursussen en opleidingen en moedigt dit aan. Je kunt je bij ons dan ook onder meer specialiseren in CGT, CGT+, EMDR en Schematherapie. 

• Welke problematieken kan ik tegenkomen?

Van alles. Denk aan ADHD, persoonlijkheidsproblemen, autisme, angststoornis, depressie en hechtingsproblemen. Of een combinatie hiervan. Onze doelgroep varieert van kleuters tot jongvolwassenen, waarvan een deel uit pleeggezinnen en gezinshuizen komt.

• Kan ik vaste dagen werken?

Ja. Voordat je bij De Praktijk aan de slag gaat, geef jij aan welke dagen je graag wilt werken. Op deze manier kunnen we, in samenspraak met het team waarin je komt te werken, jouw werkdagen vaststellen. 

• Wat zijn mijn werktijden?

De werktijden liggen bij De Praktijk voornamelijk tussen 8.30 uur en 18.30 uur. Je hebt de vrijheid om jouw werkdag hierbinnen naar eigen inzicht in te delen. Wel wordt er een aantal avonden per jaar diverse trainingen gegeven aan ouders. Dit gebeurt volgens een vaste planning die ruim van tevoren bekend is.

 

 
 
 

Onderdeel van

Parlan

Adresgegevens

Amperestraat 2-6
1817 DE  Alkmaar
088 124 00 00
Mail De Praktijk

Volg ons